TOP
Toate articolele

Summer outfits – Bonprix

Ne place tuturor vara, nu-i așa? Dar cred ca cel mai mult ne place îmbrăcămintea pe care o putem purta vara: rochițe, fustițe, tricouri, salopete etc. Lucruri ușoare și cât mai colorate. M-am gândit sa va arat su vouă ce am ales sa port vara asta, toate piesele fiind de la Bonprix. 

Salopeta asta cred ca e una dintre piesele mele vestimentare preferate. ? E atat de finuța și ușoară încât nici nu o simt pe mine. Faptul ca e atât de feminină datorită acelui decolteu și prinderii din talie, nu o face decât sa fie superba. Are către detalii la mâneci fiind puțin mai bufante la capete, iar culoarea m-a nimerit perfect: roz pudrat ? am purtat-o foarte des vara asta și a întors multe priviri. 

Am mers la Neversea și îmi doream un look de festival. Încă de acasă, când îmi pregăteam ținutele, am știut sigur ca pantalonii aceștia sunt de nelipsit. De ce? In primul rând pentru ca au un design foarte cool. Mi se pare ca se poarta îmbrăcămintea cu astfel de desene. Tot in trend ii face sa fie ai faptul ca sunt evazați. Asadar au fost ușor de integrat intr-o ținuta și foarte de efect. ? Menționez ca su t foarte subțiri și nu am murit de cald, iar fiind negri, nu am avut o problema cu ei când mergeam prin nisip pentru ca nu păreau sa se murdărească ?

In rochia asta m-am simtit ca o prințesa. Rochia aceasta a atras multe aprecieri atât in viața reala cât și pe tiktok și Instagram. Culoarea baby blue alături de imprimeul floral foarte finuț, croiala strânsă in talie, mânecile bufante și forma decolteului sunt niște detalii care împreuna, au dat naștere unui articol vestimentar super deosebit. Am accesorizat-o cu o curea alba și am fost fata de eveniment ?

Pe final, vreau sa va spun ca toate produsele au fost achiziționate la reducere de pe site-ul lor: 

Asadar, dacă va place ceva, dați fuga acolo și îmbrăcați-va cu ceva ce sigur vă va plăcea! 

Din suflet, 
Georgiana 

«

»

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *